Test pagina

.Net Developer

Speer IT gaat uitbreiden! Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren .NET Ontwikkelaar. Ben jij op zoek naar een functie als .NET Ontwikkelaar waarbij je werkt aan de ontwikkeling van de nieuwe C# programmatuur? Werk je daarnaast graag met VB.NET applicaties? En wil je graag werken in een omgeving waarin innovatie en kwaliteit centraal staat? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature

Software Architect

Speer IT gaat uitbreiden! Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren Software Architect. Ben jij op zoek naar een functie als Software Architect waarbij je werkt aan het functioneel en technisch uitwerken van nieuwe ontwikkelingen binnen onze applicatie? Lijkt jou het leuk om naast jouw rol als Software Architect ook een rol te vervullen als Business Analist? En wil je graag werken in een toonaangevende organisatie waarin innovatie en kwaliteit centraal staat? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature

Open Sollicitatie

Speer IT is dé marktleider in Nederland in glasvezelregistratiesoftware. Speer IT biedt hoogwaardige glasvezelregistratiesystemen met uitgebreide mogelijkheden. Deze systemen zijn eenvoudig in gebruik en flexibel van opzet. Cocon, onze snelle en gebruiksvriendelijke registratie-applicatie, is de standaard in Nederland. Internationaal passen grote telecomorganisaties Cocon ook steeds vaker toe en we zijn er trots op om te mogen samenwerken met grote spelers in de glasvezelmarkt. Speer IT is dus toonaangevend en dat willen we blijven!

Bekijk deze vacature